Met huisbeveiliging van Somfy gaat u met een gerust gevoel van huis

Met een gerust gevoel van huis gaan, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken of uw woning voldoende beschermd is tegen ongewenst bezoek? Voor een optimale huisbeveiliging en daarmee een gevoel van zekerheid en veiligheid is een goed alarmsysteem van groot belang. Gaat u op vakantie? En houdt u graag een oogje in het zeil? Met het nieuwe draadloze Somfy alarmsysteem heeft u op elk moment en vanaf iedere plaats controle over uw eigen woning. Via uw smartphone bedient u op uw vakantieadres eenvoudig het alarmsysteem en krijgt u een terugmelding na iedere opdracht of detectie.

 

Draadloze huisbeveiliging

De huisbeveiliging van Somfy is 100% autonoom en voorzien van de meest recente technologieën, waaronder GSM-overdracht en bewakingscamera. Somfy draadloze signalen zijn veilig en garanderen altijd een betrouwbare werking. Onze jarenlange ervaring met radiotechnologie en de miljoenen gebruikers wereldwijd zijn hiervan het bewijs.

 

Maatwerk

Een op maat gemaakt systeem waarbij u modulair producten kunt toevoegen. Denkt u bij deze modulaire huisbeveiliging bijvoorbeeld aan uw rolluiken, verlichting in huis of de buitenverlichting in de tuin. En het mooie is dat u direct een terugkoppeling krijgt op het systeem of bepaalde activeringen goed zijn verlopen. Waar u ook bent, u ontvangt deze meldingen direct zichtbaar op uw smartphone of tablet.

 

Koppelbare huisbeveiliging

Een uniek Somfy alarmsysteem, dat actief met andere gekoppelde producten kan samenwerken. Zo zal het alarm, zodra deze afgaat, bijvoorbeeld de verlichting binnens- en buitenshuis inschakelen en meteen alle rolluiken sluiten. Ongewone activiteit in uw tuin? De buitenmelder kan het systeem inschakelen en het commando geven de rolluiken te sluiten. Hiermee heeft u direct een actieve huisbeveiliging.

Bij rookdetectie in een ruimte zal, na het afgaan van het alarm, tevens de vluchtroute geopend kunnen worden, de verlichting automatisch aanspringen en de rolluiken openen. Een prettig idee.

 

Controle, waar u ook bent, dankzij Tahoma

Wanneer u niet thuis bent, wilt u natuurlijk altijd inzicht hebben of ‘alles nog werkt’. Dit is nu mogelijk door de optionele TaHoma® box van Somfy te koppelen aan het systeem. Hiermee blijft u voortaan eenvoudig en continue via uw smartphone of tablet app in contact met uw huis.. Met een paar simpele handelingen weet u in ‘no time’ alles over de status van uw huisbeveiliging.

Ook kunt u bepaalde handelingen eenvoudig activeren of juist uitzetten. Staat er een vertrouwd iemand aan de voordeur? Via uw smartphone zet u het alarm aan of uit. De camera buiten of in huis (inpandig) geeft u daarbij de benodigde visuele ondersteuning.