Markiezen

De als oudste bekend staande zonwering, de markies, geniet een steeds groter wordende populariteit. De hang naar nostalgie heeft hiertoe ongetwijfeld bijgedragen.

Steeds meer komt ook in deze branche het modebeeld tot uitdrukking. Niet alleen in de dessins, welke worden aangepast aan het interieur en de tuinmeubelen, maar ook in het model. De markies biedt U een uitstekende mogelijkheid voor een persoonlijke inbreng in uitvoering en kleur, mede door de uitgebreide collectie stoffen, waaruit gekozen kan worden. Ook voor reclamedoeleinden is een markies bij uitstek geschikt. Door middel van belettering ziet met reeds op grote afstand welk bedrijf of winkel zich achter uw etalageraam bevindt.

Kwalitatief en prijstechnisch staat de markies aan de top van de buitenzonwering.

Wij maken zowel grenen, hardhouten en aluminium markiezen.

Wilt u meer informatie over onze markiesen of een offerte aanvragen, klik dan hier.

 

NIEUW:

NEXT LEVEL ALUMINIUM MARKIEZEN:

Stel dat de bedenker van de markies in deze tijd zijn idee had uitgewerkt? Welke materialen had hij gekozen? Was hij minder dan voor duurzaam gegaan? Zou hij 3d printers hebben ingezet om zijn iconische zonwering van de slimste scharnieren te voorzien? Met trots introduceren wij dan ook onze next level aluminium markies; De myICON.

JAREN GENIETEN VAN DE ZON,
DOOR HOOGWAARDIGE KWALITEIT EN TECHNIEK.

De traditionele en nostalgische uitstraling van de markies verfraait uw woning en verhoogt tegelijkertijd het comfort. Een prettig binnenklimaat wordt gecreëerd zonder dat dit ten koste gaat van de uitstraling van uw woning. Sterker nog; niet zelden geeft een markies extra uitstraling aan uw woning! Dit is precies de reden waarom men al eeuwen voor ‘de moeder van alle zonweringen’ kiest. Het extra onderhoud van het hout nam men op de koop toe. Wilde je dat niet, dan ging je voor aluminium. Daar werd je markies duurzamer van, maar direct veel minder mooi. Dankzij mySun behoort dit voorgoed tot het verleden. De myICON combineert als enige markies het strakke uiterlijk van hout met de duurzaamheid van aluminium. Ga vol voor de uitstraling van uw gevel met de myICON van mySun.

myICON-Detail-Hoek-en-profiel_mySun

myICON-Detail-Omkapping_mySun

myICON-Detail-Profiel_mySun

myICON-Detail-Scharnierenset_mySun